Parfumi më i mirë në Zvicër Gisada dhe një ndër më të shiturit në europë ka mbledhur shumë personazhë të njohur në Glattsentrum Mall në Marrionnaud në Zvicër.

Eventi ka qenë pasi brandi Gisada ka hedhur në treg parfumin më të ri që quhet Ambassador dhe imazh i tij është super modeli Jeremy Meeks ku ka qenë i pranishëm dhe shihet me shqiptarin nga Drenasi Meriton D. duke bërë shqiponjën me të. Në mesin e shumë personaliteteve kanë qenë dhe yje shqiptarë e të huaj ku ka rënë në sy edhe Miss Zvicra Jastina Doreen.