Përbërësit

1 kg patëllxhan
5 thelpinj hudhre
kripë
kos ose shtalpë

Udhëzimet

1 Patëllxhanët skuqini në skarë.

2 Pasi të jenë ftohur, qërojini dhe grijini imët. Shtoni hudhrën e prerë imët.

3 Kriposeni dhe shtojani edhe kosin ose shtalpën.