Përfundoi takimi në Berlin mes kancelares Merkel dhe kryeministrit të Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev. Pas përfundimit nuk dihet se cili është rezultati i takimit, kryeministri Zoran Zaev pritet që gjatë ditës do të dal me deklaratë për media, për të përcjell informacione konkrete rreth marrjes së datës për fillimin e negociatave me Bashkimin Evropian.