Artistja e njohur në pritje të ëmbël, poston foto me bashkëshortin

Ajo është një artiste e njohur e mjaft e dashur për publikun shqiptar. Kjo është këngëtarja Vjollca Selimi ku sipas disa fotove që ajo ka publikuar me bashkëshortin e...

Menduh Thaçi priti në takim Ambasadorin e Kosovës, Gjergj Dedaj

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH) Menduh Thaçi sot priti në takim ambasadorin e Kosovës në Maqedoni, Gjergj Dedaj. Në takim u diskutua për situatën aktuale politike në vend dhe...

Kërkohet paraburgim për Jakimovskin për shkak shitjes së tokës te “Imes”

Privatizimi dhe shitja e tokës te ish-restoranti “Imes” në Komunën e Karposhit është lëndë e hetimit për shkak të së cilit u arrestua ish-kryetari i Komunës së Karposhit, Stevço...

Ivanaj: LDSH, lëshoi postin e kryetarit të Kuvendit për hir të Malësisë

Të nderuar qytetarë të Malësisë, e nderuara diasporë, LDSH, Keshilli Komunal i Malësisë, në mbledhjen e mbajtur sot më 18.03.2019, unanimisht vendosi që postin e kryetarit të Kuvendit Komunal t’ia...

Blerim Bexheti, përfaqësonë BDI për ligjin e PSP

Takimi mes grupeve të punës për harmonizm të qëndrimeve rreth ligjit të ri për PSP ende po vazhdonë. Në Ministrinë e Drejtësisë. BDI në këtë takim e përfaqësonë udhëheqësi...

Ne jemi Al Nur dhe Linvud. A jeni edhe ju ?

Po, unë jam Al Nur dhe Linvud sikur  të gjithë besimtarët muslimanë. Jemi, sepse kemi qenë edhe me Stambollin, Parisin.Londrën,Brukselin, Kvebekun. Po ju që ishit Charlie Hebdo, a jeni...