Kurc: BE do të jetë i plotë vetëm pas integrimit të të gjithë rajonit,...

Kancelari i Austrisë, Sebastian Kurc u prit në Qeveri me flamur të gabuar, atë të Letonisë. Për këtë Qeveria menjëherë kërkoi falje, me arsyetimin se lëshimi i bërë nga...

Zv.kryeministri Osmani vazhdon vizitat e tij tek kompanitë vendore

Karvani Europian vazhdon me vizitë në fermën e shpezëve Vezë Shari, posaçërisht shembull pozitiv për implementimin e standardeve evropiane, si dhe shembull për kompani që me sukses i shfrytëzon...

Teuta Arifi takon kancelarin austriak, Kurz

Me Kryetarin Ahmeti takuam Kancelarin e Republikës Austriake Sebastian Kurz. Republika Austriake është një nga vendet që ka mbështetur në vazhdimësi integrimin e Republikës së Maqedonisë në Bashkimin Europian...

Zoran Angellovski zyrtarisht drejtor i ATO-së

Zoran Angellovski tashmë zyrtarisht do të jetë  drejtor i ATO-së.  Me 83 vota për asnjë  të përmbajtur dhe asnjë kundër, Zoran Angellovski zgjidhet drejtor i ATO-së. Zoran Angellovski nga viti 1990...

Zv.ministri Nuhiu: Inspektorët e DSK- së nuk duhet dhe nuk do të kenē autorizime...

Me reformat në Drejtorinë për Siguri dhe Kundërzbulim do të përfundojnë mundësitë për qasjet e nxitura nga interesat klanore, e aq më shumë për proceset e motivuara mbi baza...

Tel Avivi nikoqir i festivalit për inovacion teknologjik

Fanta shkencë apo realitet absolut. Kjo është dilema para së cilës u gjetën shumë turistë pasi që e vizituan Festivalin e Inovacionit të Teknologjisë që u mbajt ditëve të...