Pas një kohe të gjatë pushimi rikthehet në ring boksieri Nuri Seferi i cili dje zhvilloi ndeshjen e parë pas rikthimit në ring në Sporthalle Grossmatt të Zvicrës i cili u përballë me kundërshtarin e tij të boksit Rad Rashid.

Ndeshja u zhvillua në Zvicër, boksieri shqiptarë Nuri Seferi ka dominuar gjatë gjithë ndeshjes duke u treguar luftëtar kundër kandidatit të tij Rad Rashid dhe në fund pas numërimit të goditjeve nga gjyqtarët profesionit Seferi shpallet fitues.