Nga videoklipi mjaft i bukur e deri te zëri i këngëtarit me një tekst shumë interesant, çdo gjë si duhet për të qenë një super hit. Po flasim për projektin më të ri muzikor ardhur nga këngëtari Alil Kerkuti me titull “Mari Marie”, me muzikë dhe tekst nga B.O. BEATZ, video nga QOKU Production, drjetor Qendrim Qoku, styling nga P.Muftiju. Kënga është mjaft e bukur dhe e përshtatshme për stinën e verës që ia vlen ta dëgjoni dhe ta ridëgjoni në kanalin youtube.