Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është ZONI . ZONI sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ E BUKUR JE ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe ZONI e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, ZONI është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – E BUKUR JE menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Përndryshe Ky Projekt Vjen Në bashkpunim Me FMS .

https://youtu.be/Au7OI5KB5Uw