Drejtori i bordit të Shoqërisë akcionare për ndërtim dhe menaxhim me hapësirat banuese dhe tregëtare alarmon mbi përqindjen e ulët e përfaqësimit të shqiptarëve. Xhevat Iseni, përmes një postimi në rrjetet sociale ka alarmuar se në ndërmarjen e lartëpërmendur përfaqësimi i shqiptarëve është shumë i ulët e me këtë gjë sipas tij ka njoftuar edhe kryeministrin Zaev.

Ja postimi i tij:

Të nderua ju bashk qutetar dhe bashk kombas dhe fetar të miUn Xhevat Iseni dot jem xhdo her në anën tuajI pa luhatur…

Gepostet von Xhevat Iseni am Montag, 24. Juni 2019