Para të pranishmive fjalim mbajti edhe kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, i cili u përqëndrua në kundërpërgjigjen drejt Ziadin Selës, të cilin i porositi se “nuk janë në pubertet politik dhe nuk do ta gënjejnë pçopullin me misione të pamundura”.

“Për këtë shkak të bëj thirrje të na bashkangjitesh në këtë rrugën tonë, të cilën ne bashkarisht e promovojmë”, tha mes tjerash Dehari.

Kërçova e unifikuar dhe në mbështetje të konceptit të konsensualitetit.Voto 3️⃣✅

Gepostet von BDI Kërçovë am Samstag, 13. April 2019