Do të kemi shumë projekte nga artisti i njohur Sefë Duraj dhe pas suksesit të baladës sjell këngën ritmike “Dashnia jem”. Kjo është kënga e rradhës në projektin e albumit të ri 2019, me muzikë dhe tekst nga Besim Bunjaku, orkestrimi Ermal Krasniqi e video nga M Production. Duhet ta dëgjoni pasi është një këngë shumë e bukur.

https://youtu.be/KKFi8ezYqiA