LATEST ARTICLES

Një projekt mjaft unik nga Hajrë Behrami

Këngëtari Hajrë Behrami i cili është nga Skenderaj por që jeton në Gjermani, me muzikë ka filluar të meret që në shkollën fillore, diku para 10 viteve. Ai kryesisht...

Sigurohet Vendimi për lirimin e Tomor Morinës, rol të rëndësishëm gjykatësi shqiptar

Agjencia e Lajmeve Zhurnal, ka siguruar vendimin e fundit gjyqësorë mbi lirimin e ish luftëtarit të UÇK-së Tomor Morina i cili tregoi qartë se në vendin tonë ka ngadhënjyer...

Aleksander Gjelaj me këngën e re i qon peshë zemrat e shqiptarëve

Aleksander Gjelaj është nga ata këngëtar që asnjëherë nuk pushojnë, që gjithmonë janë me mikrofon në dorë duke ndezur mbrëmjet muzikore, dasmat e ahengjet. Gjatë kësaj vere e kemi parë...

Reagime nga Kosova për bllokadën tregtare ndaj Maqedonisë së Veriut

Aplikimi i reciprocitetit ndaj Serbisë, ka prodhuar efekte të mëdha në rajon, duke sjell ndryshime në qarkullimin e mallrave. Kjo si duket, si masë reciprociteti ndaj Maqedonisë së Veriut, nga...

Paskemi ba fëmijë për botë, mor bir. Nuk bahet ky vend. Keta qe e...

Publicisti dhe poeti kosovar, Shqiptar Oseku ka bërë një shkrim ku tregon realitetin e dhimbshëm me të cilin përballet Kosova sot. Ai rrëfen largimin e familjes së tij nga Kosova...

Bianca nuk ndalet, vjen sensuale në projektin ‘Eja me ne’

Një këngë shumë verore dhe me mjaft stil e rikthen Bianca Junzell si këngëtare mjaft të dëgjuar këtë verë dhe një atraksion i vërtetë pasiqë ka disa muaj që...